TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån

Erhvervslån til opstart

Sammenlign og find det billigste erhvervslån til opstart af din virksomhed

De fleste danskere har prøvet at drømme om at blive selvstændige. Ikke nødvendigvis med drømmen om et stort firma, men i hvert fald med tanken om at man gerne ville sælge den ting, som man bare elsker, eller måske det som man er rigtig god til. Hvis du kender til disse tanker, er du i hvert fald ikke alene. Rigtig mange af de små selvstændige her i landet, har brug for hjælp økonomisk, for at kunne komme på benene. Hvis man ikke er så heldig at have en familie med økonomisk overskud, som kan skubbe lidt fut i virksomheden, er man derfor nødt til at tænke anderledes. Der kan et godt alternativ være, at man optager et erhvervslån til opstart af sin virksomhed. Man er nemlig nødt til at tænke anderledes, når man ikke har pengene med sig hjemmefra, til at forfølge sine drømme. Og det kan være en meget god ting, at komme ud og stå på egne ben. På denne måde kan man nemlig også komme til at skabe en virksomhed, som man har arbejdet hårdt og grundigt for at få bygget op på egen hånd. Derfor er det bestemt en god måde at låne penge på, da de bruges på et fremtidsrettet projekt, som både er gennemtænkt og fornuftigt. 

Hvad er et erhvervslån til opstart

Hvis man går og drømme om at kunne starte en virksomhed, men ikke har det økonomiske der skal til, for at det kan lade sig gøre, anbefales det, at man ansøger om et erhvervslån. Med et erhvervslån kan man nemlig få lov til at låne penge til sin nystartede virksomhed, for at kunne få virksomheden ordentligt i gang. Det er nemlig en forholdsvis sikker og billig måde at få økonomisk hjælp til opstart af sin virksomhed. Det er vigtigt at man vælger en låneudbyder, som man stoler på, og som kan give et fornuftigt og retfærdigt tilbud på en opstartslån. Det kan være nødvendigt for rigtig mange, der går med drømmen om at starte en virksomhed, og derfor er det også en meget anvendt metode, at låne penge til opstart af virksomheden. Det smarte ved at det er et erhvervslån, er at man låner øremærket igennem og til sin virksomhed, og derfor bruges pengene også på en meget fornuftig måde, i langt de fleste tilfælde. 

Hvad er fordelene ved at tage et erhvervslån til opstart?

Det er ikke en billig affære at skulle starte en ny virksomhed. Derfor er det en rigtig god idé, at søge efter økonomisk hjælp, når man skal starte virksomheden os. Det er godt med et erhvervslån, så du kan finde mere økonomisk frihed til at skabe den virksomhed, som du drømmer om, at skal være. På denne måde er det nemlig også en nemmere vej til succes, da du fra start har kunnet skabe den virksomhed, som du gerne vil have. 

En klar fordel ved at optage et erhvervslån er, at man ikke personligt hæfter lånet. Det er nemlig den virksomhed som man låner til gennem eksempelvis sin Aps, som hæfter for lånet. Dermed risikerer man ikke at miste alt, hvis virksomheden har en svær start eller kommer langsomt ud af starthullerne. 

Man kan både optage erhvervslån med og uden sikkerhed. Når et lån har en sikkerhed, vil det sige, at man som låner kan stille sikkerhed i en ejendel, således at banken ved, at der vil være penge tilbage, hvis lånet ikke kan indfries igen af låntager. Har man ikke mulighed for at stille denne type sikkerhed, kan man sagtens få lov at optage en erhvervslån alligevel. Ofte vil lån uden sikkerhed være lidt dyrere, gennem eksempelvis gebyrer eller højere renter. Dette skyldes, at det er mere usikkert for låneudbyder at låne penge ud uden sikkerhed. 

Hvem kan ansøge om et erhvervslån til opstart af virksomhed?

Alle der har startet en virksomhed, har mulighed for at ansøge om et erhvervslån til opstart af virksomhed. Man kan nemlig altid ansøge om at låne penge. Ofte vil man blot skulle ansøge gennem e mail, når det gælder langt de fleste låneudbydere af erhvervslån til opstart. Skal man tage et erhvervslån i banken, vil man skulle opgive en plan over, hvad pengene skal bruges til og dermed en strategi over, hvordan dette lån skal kunne hjælpe virksomheden. Selvom dette ikke kræves af de fleste låneudbydere, er det en meget fornuftig idé at have en helt klar for, hvad ens erhvervslån til opstart af virksomhed skal bruges, og hvad pengene helt præcist skal gå til. Derudover er det en meget god idé, at man sikrer sig at pengene ikke bruges på andet end at skubbe virksomheden i den rigtig retning. Ellers kan det nemlig være svært at se resultater, hvis ikke man målrettet bruger pengene på virksomheden. notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)