Lån penge billigt online på Tjeklån

Verdens dyreste pakkekalender

Vi kender den allesammen – pakkekalenderen. De fleste af os har sikkert fået den famøse pakkekalender som barn, hvor en masse slikposer, legetøj og andre småting blev fordelt i 24 små og relativt budgetvenlige gaver. Men hvis du virkelig vil imponere din kæreste eller gengælde de mange hjemmelavede pakkekalendere fra din mor gennem årenes løb, kommer du nok ikke langt med små Haribo-slikposer og legetøj. Derfor får du her en guide til, hvordan du optimerer den velkendte pakkekalender. Det bliver muligvis verdens dyreste pakkekalender, men der skal vist heller ikke meget til for at slå budgettet for den klassiske pakkekalender. 

 

Her er de 2 lån vi vil anbefale dig at tage:

Lånebeløb
5.000 - 400.000 kr.
Tilbagebetaling
12 - 180 Mdr.
Rente/år
6.99-22.99%
Svartid
Straks
  rating  rating  rating  rating  rating
Fremragende 10.0/10
Lån helt op til 400.000 kr.
Løbetid op til 15 år
Hurtig udbetaling
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 60 måneder Etabl.omk.0 kr. Variabel debitorrente: 6,99-22,99 % ÅOP: 7,64 - 25,98 % Månedlig ydelse: 1.980-2.819 kr. Samlede kredit omk.: 19.940 - 70.407 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 119.440 - 170.407 kr.
Lånebeløb
10.000 - 500.000 kr.
Tilbagebetaling
12 - 144 Mdr.
Rente/år
3.49-18.52%
Svartid
2 minutter
  rating  rating  rating  rating  rating
Fremragende 10.0/10
Èn ansøgning - tilbud fra 7 banker
Sammenlign og se klart, før du låner
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 130.000 kr.Løbetid: 84 måneder Etabl.omk.6500 kr. Variabel debitorrente: 7,5 % ÅOP: 10,58 - 18,52 % Månedlig ydelse: 2173 kr. Samlede kredit omk.: 52552 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 182552 kr.

Se et overblik over alle låneudbydere her

Tænk ud af boksen

 

Vi er i gang med at gentænke pakkekalenderen, så derfor er det nødvendigt at tænke ud af boksen. Tænk over, hvem du giver den til. Hvad sætter din kæreste pris på? Har han eller hun en bestemt yndlingschokolade eller et bestemt produkt, som vedkommende sværger til? Tænk det ind i pakkekalenderen, så den også afspejler, at du har brugt tid på at finde lige netop det, vedkommende bliver glad for. For at projektet ikke skal blive alt for tidskrævende, anbefaler vi dog, at du først og fremmest sætter fokus på kvalitet. Herunder finder du fem bud på, hvad en eksklusiv pakkekalender kan indeholde.

 

Velsmagende chokolade

 

Chokoladeæsken er en klassiker, når vi skal give værtindegaver. Den kan dog hurtigt blive en upersonlig gave og en flad smagsoplevelse. Heldigvis findes der et utal af producenter, som laver lækker og velsmagende chokolade, der ikke sender tankerne hen på en kedelig firmajulegave. Find en æske med få, lækre chokolader, som modtageren kan nyde i løbet af december måned. Det er en klassiker, men den vil stensikkert gå rent ind hos de fleste.

 

Sød og fyldig portvin

 

God chokolade skal nydes med en god portvin. De to følges ad. Hvis du virkelig vil forkæle livsnyderen, så gå derfor på opdagelse hos din lokale vinforhandler, og spørg efter en sød og fyldig portvin, som kan supplere chokoladen og få modtageren helt ned i gear, når julestressen begynder at melde sig.

 

Gavekort til oplevelser

 

Den eksklusive pakkekalender skal selvfølgelig også indeholde oplevelser, der opfordrer til kvalitetstid mellem dig og modtageren. Der findes et stort udvalg af gavekort til skræddersyede oplevelser – det være sig wellnessophold, gourmetoplevelser eller actionfyldte oplevelser til adrenalinjunkien. Er pakkekalenderen til en madelsker, så lav et personligt gavekort til vedkommendes yndlingsspisested, arranger en udflugt, hvor du betaler gildet, eller gå den sikre vej med et par biografbilletter. Mulighederne er uendelige.

Eksklusiv gin

De seneste år er vores kærlighed til gin genopstået, og det er ikke længere nok at diske op med den velkendte blå Bombay Sapphire, hvis du vil imponere med din gin & tonic. I Danmark og rundt om i verden er der dukket et utal af nye mindre gin-destillerier op, som byder på eksklusive smagsoplevelser. Find en gin, som udfordrer din modtagers smagsløg, og tilføj evt. en god tonic, så gaven består af et komplet sæt, der er klar til at blive taget i brug, når næste fredagsdrink skal serveres. 

 

Gedigne gadgets 

 

Tilføj et ekstra element af underholdning til pakkekalenderen ved at fylde den med gedigne gadgets, der kan gøre juledagene lidt sjovere at komme igennem. Det kan være alt fra en bluetooth-højtaler til den musikglade kæreste, et pulsur til fitnessentusiasten eller en tablet til din mor, så hun kan streame yndlingsserierne. Her har du rig mulighed for at gøre gaven personlig og variere prislejet alt efter modtageren og dit eget ambitionsniveau.

 

 

 

Den traditionelle pakkekalender har som bekendt 24 gaver, så vi foreslår, at du supplerer de fem ovennævnte gaveideer med dine personlige og skræddersyede bud. Andre gode bud på, hvad kalenderen kan indeholde, kunne være smykker, lækre plejeprodukter eller det ur, som din kæreste har fablet om i hundrede år, men aldrig har fået købt. Og så kan du jo meget passende give det som den 24 og sidste gave, så den også fungerer som en julegave.

 
notifyImg
logo

Indtast din e-mail og modtag andre billige lånetilbud fra os:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser