TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån


Goloan

Det kan være ligesom at finde en nål i en høstak, når du skal finde frem til det helt rigtige lån. Der findes nemlig et utal af forskellige lån såvel som forskellige låneudbydere. Hvis du er helt forvirret, kan det være en fordel for dig at benytte låneservices, der samler lån fra forskellige udbydere. På den måde kan du kan nemlig finde frem til det billigste lån for dig. Goloan er en af de låneservices, du kan benytte dig af. Hvem de er, og hvad de kan tilbyde, kan du finde ud af meget mere om ved at læse med her.

Hvem er Goloan?

Hvis du overvejer at optage et lån, kan Goloan være servicen for dig. De indhenter nemlig tilbud fra forskellige banker, så det bliver muligt for dig at sammenligne forskellige lån. Ved at benytte Goloan får du også muligheden for at tjekke, om markedet kan byde på en lavere rente, end den du betaler for et eksisterende lån.

Goloans mål med deres service er at gøre det nemt for dig at finde frem til det helt rigtige lån for netop dig. Deres service er hurtigt at benytte, da det ikke tager mere end et par minutter at udfylde deres låneskema, samtidig med at svaret på din låneansøgning hurtigt tikker ind i indbakken. De fleste tilbud vil dukke op inden for samme dag, men det er en god ide at være tålmodig, da der kan gå op mod 14 dage, før de sidste tilbud lander i din indbakke. I løbet af ventetiden kan du kigge på de tilbud, som du allerede har modtaget, og vurdere hvilke parametre der har betydning for dig, når du skal foretage et lån. Det er en god ide både at tage højde for rente, lånebeløb, løbetid, omkostninger mv. Hvilke dele der vægter højest for netop dig, er meget individuelt, og du vurderer det derfor bedst selv. Alle tilbuddene kan du tilgå vi din profil på Goloan. Når du har besluttet dig for, hvilket lån der skal være dit lån, skal du blotte trykke ‘accepter’, og så vil du inden længe have pengene til rådighed på din konto.

Hvem kan låne ved Goloan?

Det er ikke alle og enhver, det kan foretage et lån - heller ikke hos Goloan. De har lige såvel som de fleste andre udbydere og services en række krav, som du skal kunne opfylde, inden du ansøger om lån. Hvis du ønsker at låne gennem Goloan, skal du være fyldt 25 år. Dette er en lidt højere grænse, end hvad mange låneudbydere kræver. Den sædvanlige regel er, at du skal være fyldt 18 år. Foruden at du skal være fyldt 25 år, skal du have fast bopæl i Danmark, du må ikke være registreret i RKI, og du skal have en fast indtægt på mindst 120.000 kroner om året.

Selv hvis du opfylder alle disse krav, er det ikke garanteret, at du kan låne. Grunden til dette er, at det ikke kun er Goloans krav, som du skal opfylde. De enkelte udbydere, som giver dig tilbud gennem Goloan, har nemlig også en række krav, og de vurderer dig personligt uden Goloans indblanding. Alt efter hvilken udbyder du vælger at låne fra, vil de foretage en individuel kreditvurdering af dig.

Når du vil foretage dit lån, skal du udfylde en række informationer om dig selv, hvilket blandt andet involverer dit navn, e-mail, dit CPR-nummer og andre oplysninger. Desuden skal du have dit NemID klar, da du skal bruge dette til at bekræfte såvel som at give adgang til dine private oplysninger om økonomi og meget andet, så Goloan og de individuelle banker kan vurdere dig.

Lånebeløb

Hos Goloan har du to forskellige muligheder, når du ansøger om et lån. Du kan vælge at foretage et enkelt lån, eller du kan foretage et samlelån. Der er en lille smule forskel på, hvor meget du kan låne, alt efter hvilken type lån, du vælger. Ved det almindelige lån, kan du fra 20.000 kroner og op til 300.000 kroner. Ved et samlelån kan du låne op til 500.000 kroner. Det vil sige, at hvis du ønsker at låne for eksempel 350.000 kroner, skal du gøre det gennem et samlelån eller vælge en anden service.

Det er forskellige, hvilke renter du vil blive tilbudt for det beløb, som du vælger. Hvilken rente du bliver tilbudt, afhænger af flere forskellige faktorer, som hvor du bor, din gæld, indkomst og lignende. Du vil med stor sandsynlighed også skulle vælge mellem en fast rente eller  variabel debitorrente. Hvilket lån du i sidste ende vælger, er helt op til dig og dit behov.

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)