TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån

Samle dine lån

Samle din låne et sted og spar penge på renter

LÆS MERE OM AT TAGE ET LÅN HER PÅ SIDEN

Hvad er et samlelån? Det er egentlig et meget simpelt og effektivt koncept. Har du flere forskellige dyre lån, dette kan være forbrugslån eller kviklån eller måske andre typer af lån, så har du nu muligheden for at samle dem i et større lån. Det kan nemlig for mange være en udfordring at holde styr på de mange forskellige lån og de renter og gebyrer, som skal betales og det kan koste flere penge end nødvendigt, når man har sine lån adskilt. Du kan samle flere forskellige lån, og dit lån kan derefter blive nemmere at betale ud. Dette er en god idé, specielt hvis du har mange lån, som har en meget høj månedligt ydelse, og hvis disse lån har en meget høj rente. Du kan læse meget mere om dit samlelån, og hvordan du kan stille sikkerhed for dine lån nedenfor. 

Samle dine lån.png

Ansøg om et samlelån

Det er meget nemt at ansøge om et samlelån. Der er forskellige udbydere på markedet, og det er ikke svært at få et godt tilbud i hus. Det er dog vigtigt, at du husker, at når du skal samle din gæld, så skal du først kigge dig godt for, når det kommer til markedet for samlelån. Du har først og fremmest ret til at hente flere forskellige tilbud hjem, og disse er du ikke tvunget til at skrive under på. Dette er din måde at sikre dig selv, at du får det bedste lån, som din udbyder kan tilbyde. Når du skal samle din gæld, så er der nemlig penge at hente, og det er derfor ikke ligegyldigt, hvem din låneudbyder ender ud med at være. Det er nemlig vigtigt, at du ikke skriver under på et samlelån, som du ikke kan betale efterfølgende.

Efter du har sonderet markedet for gode tilbud på samlelån, så kan du ansøg om et samlelån. Her er det også en god ide at få en samtale med din private fysiske bank. Har du ikke dette, så kan det være en god ide at få en samtale med en, som du potentielt overvejer at blive kunde hos. De kan nemlig også tilbyde samlelån, men her skal det give mening for privatøkonomi. Banken vil ikke acceptere et samlelån, hvis de ikke er sikre på, at det vil forbedre din privatøkonomi, hvilket gør det sværere at få en aftale i hus i den fysiske bank end hos de forskellige, som du kan finde online. 

Fordele ved at samle mine lån

Der er flere forskellige fordele ved, at du får dit samlelån i hus. Du vil ikke slippe for dine eksisterende lån, men har du ikke så mange penge på hånden i måneden, så kan du ansøge om længere tid til at kunne tilbagebetale pengene. Dit samle lån vil altså blive af typen billige lån, da det som oftest bliver skræddersyet til din økonomi, så både du og din kreditor er sikre på, at du kan betale dine lån af med renter og gebyrer. Ofte kan du få en lavere rente, når du vælger at få et samlelån. Det at låne penge flere forskellige steder og tilbagebetale dem har altså aldrig være lettere end nu.

Ansøg om et samlelån i dag og få et bedre overblik over din økonomi, så du er sikker på din fremtidige månedlige ydelse. Et bedre overblik i økonomien kan give ro i hverdagen, og et samlelån er den bedste måde at opnå overblikket. Læs mere på de forskellige hjemmesider hos låneudbyderne eller kontakt din fysiske bank, så du kan få den hjælp, som du har brug for, når du skal have et samlelån i hus. Så tager du både vare på dig selv og din økonomi.

Du skal dog huske på, at et samlelån ikke løser dine gældsproblemer. Ansøger du om et samlelån, så vil du stadig skulle betale dine lån ud, og du vil stadig skylde penge indtil alle dine lån er udbetalt. Du sidder stadig med samme mængde af gæld, men du sidder med den på et sted, og du kan måske få en lavere rente, som du skal forholde dig til. Du kan altså søge råd hos din foretrukne økonomiske rådgiver, hvis du ikke ved, om et samlelån er den rigtige type af lån for dig.

Samlelån sider

Bedste samlelån.png

Billigste samlelån.png

Hurtig samlelån.png

Lav et samlelån.png

Samlelån lav rente.pngnotifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)