Lån penge billigt online på Tjeklån

Quicklån

Et quicklån er for dig som ønsker et billigt og nemt lån til den bedste rente

- Overvejer du et quicklån? Læs mere her -Med et quick lån har du mulighed for at låne penge uden at stille sikkerhed for lånet. Et quicklån er som regel af kortere varighed og har derfor en kort løbetid, hvilket giver dig et bedre overblik over hvad lånet reelt koster dig at tage.

Det hurtige og nemme quicklån er en god idé, hvis du med relativt kort tidsfrist har brug for at låne penge til at udbedre akutte skader eller pludselige problemer, som f.eks. en tandskade eller lignende.

De hurtige og nemme kviklån har også medført en del negativ presse, da nogle personer har benyttet låneformen til at tage et utal af lån samtidig uden reel mulig for at betale tilbage til tiden. TjekLån anbefaler naturligvis ikke at du tager et quicklån med hovedet under armen. Det kræver omtanke og at du overvejer din økonomiske situation ganske nøje.

Lovændring pr. 1. januar 2017 har medført at quick lån ikke længere kan udbetales samme dag, som der ansøges om lånet. Folketinget har gennemtvunget en lovændring, der betyder 48 timers betænkningspause på alle kortfristede lån med en løbetid på under tre måneder. Det vil altså sige at du kan sende låneansøgningen, men selve pengene vil du ikke kunne få udbetalt før efter minimum 48 timers tænkepause. Denne lovændring er indført fra politisk side for at hindre brugen af quicklån til at åbne op for impulskøb.

Til trods for førnævnte lovændring så forbliver quicklån en hurtig måde at låne penge. Snakker du med din bank omkring et banklån, så vil dette være en længere proces med det omfattende papirarbejde og godkendelsesprocesser. Banken vil bl.a. udspørge dig om formålet med lånet, et spørgsmål som kan være unødvendigt nærgående og som du kan slippe fuldstændig for med et quicklån.

LÆS MERE OM QUICKLÅN

BILLIGSTE QUICKLÅN

QUICKLÅN ONLINE ELLER LÅN I BANKEN?

QUICKLÅN UDEN SIKKERHED

BETÆNKNINGSPAUSE PÅ QUICKLÅN

HVILKE BETEGNELSER BØR DU KENDE?

HVILKE KRAV SKAL OPFYLDES FOR AT LÅNE PENGE?

QUICKLÅN TRODS RKI

LÅN MED FORNUFTEN

HVAD ER ET QUICKLÅN?

BILLIGSTE QUICKLÅN

Et quick lån er en ganske ny låneform, som typisk er et mindre beløb med en kortere løbetid. Quicklån er for alvor blevet populært over de seneste to årtier i takt med internettet har vundet indpas og der har opstået et marked for online lån. Derfor har quicklån nogle af de samme fordele som gælder for andre online lån, som eksempelvis sms lån. En af de gode fordele ved quicklån er en simpel låneansøgning via NemID. Når du bruger dit NemID får låneudbyderen adgang til dine senest indberettede data til det offentlige, hvorigennem udbyder kan foretage et automatiseret kredittjek og svare lynhurtigt tilbage på din låneansøgning.

HVAD ER ET QUICKLÅN?

Et quicklån er først og fremmest et nemt lån, som typisk også har en kort løbetid og derfor skal betales tilbage indenfor relativt kort tid. Andre navne for samme type lån er bl.a. sms lån, mikrolån, minilån eller kviklån. Quicklån er blevet en utrolig populær låneform, det skyldes bl.a. at du kan tage et quicklån uden at stille sikkerhed. Behandlingstiden på et quicklån er desuden ganske kort og du kan låne penge uden at blive spurgt, hvad du skal bruge dem til.

Det bedste quicklån

Leder du også efter det bedste quicklån? Det er vi mange der gør. Nogle af de ting, manskal kigge efter, når man vil finde et godt quicklån er fx rente og løbetid. Jo lavere rente, jo billigere lån.

På TjekLån finder du et udvalg af de billigste quicklån, som giver dig mulighed for at låne et mindre beløb med kort løbetid. Der kan være mange årsager til, at du overvejer et quicklån. Måske har du fået en uforudset regning eller du kan have været udsat for et uheld der kræver akut behandling. Selvom nogle udbydere tilbyder quicklån i store beløb, så er et quicklån typisk i den mindre størrelsesorden og har en kortere løbetid. Har du behov for at låne store beløb, så kan det også være interessant at kigge nærmere på vores forbrugslån, der i nogle tilfælde kan være en billigere løsning.

STÆRK KONKURRENCE PÅ LÅNEMARKEDET

Med udbredelsen af internettet er lånemarkedet over de sidste årtier blevet mere konkurrencepræget. Fysiske bankfilialer har fået konkurrence af online låneudbydere, der kan tilbyde kort behandlingstid. Den øgede konkurrence har betydet, at der er kommet mange nye låneudbydere til, derfor kan man støde på mange ukendte låneudbydere. Som interesseret låntager er der dog ingenting at være nervøs for, eftersom alle de finansielle virksomheder der opererer i Danmark, er under opsyn af Finanstilsynet. Finanstilsynet er den myndighed der kontrollerer, at virksomheder med finansielt virke arbejder inden for lovens rammer. Derfor er der som låntager ingen grund til at være bekymret over låneudbydernes legitimitet.

Hos TjekLån prioriterer vi at samle de billigste lånemuligheder, derfor er nogle af vores udbydere også mindre kendte i dansk sammenhæng. Langt de fleste er dog enten større udenlandske banker eller underafdelinger af velkendte banker. For eksempel står Leasy koncernen bag en lang række lån såsom Føniks Privatlån, D:E:R: Privat Finans, Modus Finans, Nordiclån samt Fokuslån. Derfor er det altså samme veletablerede koncern, der står bag flere af disse mere eller mindre kendte lån.

QUICKLÅN ONLINE ELLER LÅN I BANKEN?

Vælger du at gå i en bankfilial efter et lån, så vil du opleve en ganske lang låneproces. Når det lykkedes at få et møde med en bankansat, så vil vedkommende spørge, hvad du skal bruge pengene til. Banken vil kigge på din privatøkonomi og gennemføre en kreditvurdering. Vælger de at godkende din låneanmodning, så skal lånedokumenter udfærdiges, hvilket godt kan tage nogle dage. Når engang papirarbejdet er færdigt, så kan du vende tilbage til banken for at underskrive. Hele denne proces er utrolig gammeldags og slet ikke tilpasset nutidens digitale muligheder. Søger du et quicklån kan du straks udfylde låneansøgningen.

Quick lån i banken?

Man kan ikke som sådan tage quicklån i banken. Man kan tage quicklån online eller man kan tage et lån i banken, hvis man vil låne penge. Et quicklån er ofte meget hurtigere end et lån i banken.

Via dit NemID får udbyder adgang til dine nyeste indberettede data til det offentlige og kan på baggrund af dette give dig et skræddersyet lånetilbud. Generelt er online lån gennemsnitlig lidt dyrere end banklån, men til gengæld for denne ekstrabetaling får du en række fordele, som bankerne slet ikke kan tilbyde.

QUICKLÅN UDEN SIKKERHED

En af de fordele som bankerne ikke kan matche er muligheden for et quicklån uden sikkerhed. Låner du penge i banken vil de ved større lånebeløb kræver sikkerhed, hvilket betyder at du pantsætter en genstand for lånet, det kunne eksempelvis være en bil eller noget ejendom, som banken kan overtage, hvis du ikke kan betale lånet tilbage. At der skal stilles sikkerhed kan også være en af årsagerne til at banklån er langsomme, og hvorfor online lån har så ultra kort en behandlingstid. Med et quicklån kan du selv bestemme hvad du ønsker at bruge pengene på. Der vil ikke blive stillet spørgsmålstegn ved dine beslutninger.

BETÆNKNINGSPAUSE PÅ QUICKLÅN

I takt med at quicklån er blevet en populær låneform, så er der naturligvis også blevet flere negative historier i medierne. Som respons på nogle af de negative historier har Folketinget pr. 1. januar 2017 besluttet at indføre lovændringer, der betyder, at kortere lån med en løbetid på under tre måneder får en tvunget betænkningspause på 48 timer. I denne betænkningsperiode må låneudbyderen ikke kontakte låneansøger, og hvis ansøger efter de 48 timer stadig ønsker at gennemføre lånet, så er det op til låntager at kontakte udbyderen for at få pengene udbetalt. Denne lovændring er sat i værk for at beskytte forbrugeren, og har til formål at forhindre forbrugere i at benytte quicklån til at finansiere impulskøb.

Populære lån

Quicklån er blevet meget populære, måske på grund af konkurrencen på markedet. Da der jo er mange udbydere af quicklån, bliver de nødt til at holde priserne så langt nede som muligt for at få flest mulige kunder. Derfor er det blevet et populært lån.

HVILKE BETEGNELSER BØR DU KENDE?

Ved lånetilbud står der altid en masse tal og skriverier med småt, hvis du ønsker at finde de billigste lån, så er det vigtigt, at du ikke ignorerer dem. Det er dog heldigvis ikke alle betegnelser du behøver at kende til. Det er stort set umuligt at finde et gratis quicklån, men kender du til begrebet ÅOP, så bliver det meget lettere at finde de billigste quicklån. Begrebet ÅOP  er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent, et begreb som kan fortælle dig, hvad et lån vil koste dig i udgifter over et helt år. ÅOP dækker over et stort antal omkostninger og gebyrer såsom:

 • Stiftelsesprovision
 • Tinglysningsafgift
 • Renter
 • Rentes rente
 • Ekspeditionsgebyr
 • Dokumentgebyr
 • Etc.

Låneudbyderne har til formål at tjene deres udgifter hjem, men mange af de ovenstående begreber vægtes forskelligt fra udbyder til udbyder. Derfor er det ikke let at sammenligne forskellige gebyrer mellem udbydere, men med samlebegrebet ÅOP får man en simpel procentsats, der gør det nemt sammenligne lånetilbud. Eftersom ÅOP er beregnet over et helt år, så vil udgifterne med kortfristede quicklån være sværere at udtrykke gennem ÅOP. Quicklån er slet ikke beregnet til at løbe over et helt år. På et quicklån vil udbyder forsøge at tjene sine udgifter hjem i løbet af få måneder, derfor kan det give et misvisende billede at betragte udgifterne over tolv måneder.

Sammenlign lån

Når du skal vælge quicklån er det en rigtig god idé at sammenligne lån først. Du kan nemlig spare mange penge ved at undersøge markedet på forhånd. Hvis du laver et grundigt forarbejde, kan det måske lykkes dig at finde det bedste og billigste lån. Du kan sammenligne lån her på TjekLån.

HVEM ER TJEKLÅN

TjekLån tilbyder ikke selv lån, men er udelukkende en uafhængig sammenligningsside, der hjælper dig med at finde det billigste lån. Fordelen med en sammenligningsside er, at lånetilbud optræder side om side, hvilket gør det let for dig at vurdere, hvilket lån der er billigst og passer bedst til dit behov. Vi har endvidere frasorteret de værste lånetilbud, som ikke er konkurrencedygtige. Det betyder, at du kun behøver at sammenligne de bedste og billigste quicklån.

HVILKE KRAV SKAL OPFYLDES FOR AT LÅNE PENGE

Det er generelt utrolig nemt at ansøge om et quicklån, men der er alligevel enkelte krav du skal opfylde for at låneudbydere vil godkende din låneansøgning.

 • Du skal være fyldt 18 år
 • Du skal kunne bekræfte din identitet via NemID
 • Du må ikke være RKI registreret
 • Det er en fordel med en fast indtægt

Det er et krav for at kunne optage lån, at du er fyldt 18 år og myndig, hvilket er nødvendigt for at du kan indgå i en juridisk bindende aftale. Er du mellem 18-25 år, så vil du opleve et mindre udvalg af lånetilbud. Søger du quick lån 18 år gammel, så du opleve der er et mindre antal udbydere at vælge mellem. Det skyldes at nogle låneudbydere ikke er interesserede i at låne penge til unge i denne aldersgruppe, da mange studerer eller lige er flyttet hjemmefra og derfor ikke har en stabil indkomst. Det kan betyde, at nogle låneudbydere har en strammere kreditpolitik, men denne løsnes gradvist op indtil du bliver 25 år. Herefter er der ingen aldersrestriktioner på dine lånemuligheder. Låneansøgninger udfyldes digitalt og hertil benyttes NemID for at bekræfte din identitet. Dette er med henblik på at undgå identitetstyveri, så andre ikke kan optage lån i dit navn. Du kan også benytte NemID til at lave en elektronisk signatur på låneaftalen, hvilket er meget sikkert og langt sværere at forfalske end en gammeldags underskrift på papir.

Lån 18 år - hvorfor?

Man skal være 18 år gammel for at låne penge. Det skal man fordi man skal være myndig og råde over egen økonomi. Der er nogle udbydere, som kun låner ud til folk over 20 eller 25, fordi man så har mere erfaring med løn og økonomi og der er større sandsynlighed for, at man har en stabil økonomi.

Når du bruger dit NemID giver du låneudbyderen adgang til de oplysninger, der senest er indberettet til det offentlige. På baggrund af disse tal kan udbyderen foretager en automatiseret kreditvurdering, og herudfra give dig en skræddersyet lånetilbud. Hvis du har en stabil og fast indkomst, så vil du blive vurderet til at have et solidt økonomisk råderum, hvilket betyder, at du har god mulighed for at betale lånet tilbage og derfor ikke udgør en stor risiko for låneudbyderen. Har du fællesøkonomi med en ægtefælle, vil dette også vurderes positivt i din kreditvurdering og resultere i en lavere rentesats.

QUICKLÅN TRODS RKI

Det hænder for nogle, at man kan komme igennem en hård økonomisk periode. Er du blevet meldt til RKI (Ribers Kredit Information) som dårlig betaler, så kan dette påvirke dine muligheder for at få et lån. Er du registreret som dårlig betaler, vil mange udbydere vurdere, at de løber en stor risiko ved at udlåne til dig, og derfor nægte dig et lån. Der findes dog også enkelte udbydere der tilbyder lån trods RKI, men disse lån er højst ufordelagtige og vil være en alvorlig belastning på en i forvejen anstrengt økonomi. TjekLån har valgt ikke at inkludere RKI-lån, da disse blot gør en dårlig økonomi dårligere. Er du endt i RKI, er det vores anbefaling, at du fokuserer på at betale kreditor tilbage, så du kan blive slettet fra RKI. Herefter vil du igen kunne optage lån på mere normale vilkår.

BILLIGE LÅN TIL STUDERENDE

Studerende kan over en længere periode opleve dårlig indkomst og være hårdt spændt for rent økonomisk. Hos TjekLån får vi mange henvendelser fra studerende, der er interesserede i et lån for at få hverdagen til at fungere lidt bedre. Nogle studerende vælger at tage et lån privat, men hvis du er studerende og modtager SU, har du også mulighed for at tage et såkaldt SU-lån. Dette er en meget billig låneform, som låneudbyderne ikke rigtig kan konkurrere med. SU-lån bliver tildelt et år ad gangen, og som låntager kan du naturligvis selv styre hvor meget du ønsker at låne og i hvilke måneder du ønsker det udbetalt. Der er dog et loft over hvor mange penge du kan låne om måneden Statens lån til studerende har ganske lave renter og når du er færdig med at studere, vil forrentningen fortsætte indtil lånet er tilbagebetalt. Du behøver ikke betale lånet tilbage før d. 1. januar et år efter udgangen af det år, hvor du afsluttede din uddannelse. Du kan læse mere om SU-lån her.

SU-lån

Et SU-lån er et lån, man kan tage via sin SU, imens man er studerende. Det er et lån, som er noget billigere end andre lån, fordi det er lån til studerende. Man betaler lånet tilbage over lang tid og der er lave renter på lån

LÅN MED FORNUFTEN

Hvis du tager et quicklån, så bør du ikke låne mere end du reelt har brug for. Med et online lån betaler du ofte lidt højere omkostninger end ved et traditionelt lån, men til gengæld for denne højere pris får du en hurtig og nem mulighed for at låne penge uden de store spørgsmål. Når du sammenligner lån, så er ÅOP typisk er godt sted at tage udgangspunkt i, men for de kortfristede lån som quicklån, så giver ÅOP ikke altid et retvisende billede, da det udtrykker udgifterne forbundet med et lån over et helt år. Quicklån er typisk et lån der tilbagebetales indenfor et år, derfor er det misvisende at se de samlede udgifter over et helt år. Du kan næppe finde et gratis quicklån, men søger du et quick lån med lav rente, så skal du sørge for at ansøge om lån hos mindst tre forskellige udbydere. De vil hver især give dig et personaliseret lånetilbud med individuelt tilpassede renter, og du kan selv vælge det billigste quicklån.

HVAD ER ET QUICKLÅN?

Et quick lån er den nemmeste låneform, hvis du har brug for et kortvarigt økonomisk boost. Et quicklån er også kendt under andre navne som f.eks. kviklån, sms-lån, mikrolån, minilån, hurtiglån, etc. Med et quick lån har du mulighed for at låne penge uden at stille sikkerhed for lånet. Et quicklån er som regel af kortere varighed og har derfor en kort løbetid, hvilket giver dig et bedre overblik over hvad lånet reelt koster dig at tage.

Det nemme quicklån er en god idé, hvis du med relativt kort tidsfrist har brug for at låne penge til at udbedre akutte skader eller pludselige problemer, som f.eks. en tandskade eller lignende. De hurtige og nemme kviklån har også medført en del negativ presse, da nogle personer har benyttet låneformen til at tage et utal af lån samtidig uden reel mulig for at betale tilbage til tiden. TjekLån anbefaler naturligvis ikke at du tager et quicklån med hovedet under armen. Det kræver omtanke og at du overvejer din økonomiske situation ganske nøje.

Lovændring pr. 1. januar 2017 har medført at quick lån ikke længere kan udbetales samme dag, som der ansøges om lånet. Folketinget har gennemtvunget en lovændring, der betyder 48 timers betænkningspause på alle kortfristede lån med en løbetid på under tre måneder. Det vil altså sige at du kan sende låneansøgningen, men selve pengene vil du ikke kunne få udbetalt før efter minimum 48 timers tænkepause. Denne lovændring er indført fra politisk side for at hindre brugen af quicklån til at åbne op for impulskøb.

Betænkningstid på lån

Der er pr. 2017 indført betænkningstid på lån i Danmark. Det er fordi man vil beskytte forbrugerne mod at tage hurtige, nemme lån for at lave de såkaldte "impulskøb". Det betyder, at man har 48 timer til at tænke over sit lån. Desuden kan lånet ikke udbetales før der er gået de 48 timer.

Til trods for førnævnte lovændring så forbliver quicklån en enkel måde at låne penge. Snakker du med din bank omkring et banklån, så vil dette være en længere proces med det omfattende papirarbejde og godkendelsesprocesser. Banken vil bl.a. udspørge dig om formålet med lånet, et spørgsmål som kan være unødvendigt nærgående og som du kan slippe fuldstændig for med et quicklån.

Anmeldelse fra brugere
Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om lån:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser