TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån

Lån penge hurtigt og nemt

Lån penge og realiser dine drømme

LÆS MERE OM AT TAGE ET LÅN HER PÅ SIDEN

Står du og har brug for et hurtigt og nemt lån, fordi cyklen, computeren eller mobiltelefonen er gået i stykker? Eller drømmer du om en spontan ferie til sydens sol? Lige nu har du muligheden for at låne penge billigt, hurtigt og nemt. Faktisk er ansøgningsprocessen for online lån så kort, at pengene som regel er på din konto dagen efter, du har ansøgt. Det hele kan gøres nemt og hurtigt, fordi det meste af processen er automatiseret og låneudbyderen kan lave et hurtigt kredittjek gennem dit NemID, hvilket er en stor fordel, hvis du skal bruge pengene hurtigt. 

Låneprocessen 

Når du skal låne penge online, er der oftest tale om en utrolig nem og hurtig proces. Faktisk kan det hele ofte klares på nogle minutter – særligt hvis der er tale om mindre lån. Det er altså en noget anden proces, end de lån der kan optages i din egen bank. Her er vil de ofte stille krav til økonomiske situation, der er langt mere omfattende, end det er tilfældet, når du skal hos online banker, der for eksempel sjældent er interesseret i, hvad du skal bruge pengene til. 

Låneprocessen varierer naturligvis fra låneudbyder til låneudbyder. Som regel er det dog sådan, at du altid skal starte med at vælge det beløb, du ønsker at låne, og derefter angive, hvor længe løbet skal løbe over. Her er det vigtigt at være opmærksom på, at det sjældent er en god idé at lade lånet løbe over al for lang tid, da det ofte vil gøre det dyrere. Find i stedet ud af, hvor stort et beløb din økonomi tillader du afbetaler månedligt og lad dét afgøre lånets løbetid, så den bliver så kort som overhovedet muligt. Når du har valgt lånebeløb og løbetid, skal du indtaste nogle få informationer om dig selv. Nogle kræver kun helt basale personlige oplysninger, mens enkelte låneudbyderes krav betyder, at de skal have mere specifikke detaljer om din privatøkonomi. Det kan for eksempel være din årlige indkomst og nuværende jobsituation. Den enkelte låneudbyders specifikke krav, kan findes ved at besøge deres hjemmesider. Uanset hvilke informationer der kræves, er skemaerne hos de fleste online banker dog altid hurtige og nemme at udfylde. Efterfølgende skal du logge ind med dit NemID, hvis du ikke allerede har gjort det til at starte med. Det er sådan banken kan lave et kredittjek på dig. 

Når banken laver et kredittjek gennem NemID, er det primære de undersøger, om du er registreret i RKI eller Debitor Registret som dårlig betaler. Er du det, vil låneudbyderen med stor sandsynlighed afvise i din ansøgning, da meget få banker godkender “dårlige betalere” til lån. Er du registreret i RKI, har du altså ikke mulighed for at optage et nyt lån, før registreringen er færdig.

Er du ikke registreret i RKI, men har du problemer med økonomien og lån, du i forvejen har svært ved at betale af, er det sjældent en god idé at stifte nye lån. Her bør du i stedet få styr på afbetalingen af de lån du allerede har. Fordi et lån ikke er gratis, bør du altid have en sund økonomi med luft i budgettet til månedligt at betale den månedlige ydelse, før du stifter lån. 

Sammenlign alle vores lån og få et overblik

Når du skal stifte lån, er det vigtigt, at du gør din research, og finder et godt og billigt lån, der passer til lige netop dine behov. Man kan bruge lang tid på at finde og sammenligne lån, men vi har gjort denne proces nemmere for dig ved samle lån fra en række forskellige låneudbydere på vores hjemmeside. Det skaber et hurtigt og nemt overblik over hvilke udbydere, der tilbyder hvad. Her er det vigtigt at være opmærksom på, at du ikke blot skal sammenligne, hvem har lave og høje renter. Renten er nemlig ikke det eneste, der afgør om et lån er billigt eller dyrt, når du låner online. 

I stedet er vigtigt altid at kigge på det tal, der hedder ÅOP. Det står for årlige omkostninger i procent, og er derfor det tal, der siger noget om, hvor meget lånet samlet set koster på et år. Det inkluderer således ikke kun renter, men alle de gebyrer, der er forbundet med lånet. For et lån kan komme til at koste dig hurtigt dyrt, hvis det her høje månedlige gebyrer. En lavere rente er derfor ikke altid en indikation på, at lånet er billigst. Kig derfor altid på ÅOP som det første, når du skal bestemme hvilket lån, du ønsker at optage. 

Lån penge sider

Lån penge 18 år.PNG

lån penge til hus.PNGnotifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)