TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån

Lån penge 18 år

TjekLån har samlet en række af de bedste lån til 18 årige

LÆS MERE OM AT TAGE ET LÅN HER PÅ SIDEN

Lån penge som 18 årige 

Er du fyldt 18 år - og overvejer du at optage et lån? Så er du kommet til det helt rigtige sted. På denne side har vi nemlig samlet al den information, du som 18 årig låner skal bruge, hvis du overvejer at optage et lån. For er du egentlig helt klar over, hvilke muligheder og rettigheder, du har som 18 årig for at optage et lån på nettet? Hvis ikke, så bør du helt sikkert fortsætte din læsning, så kan du blive helt afklaret med, hvad du kan og ikke kan på lånemarkedet lige nu. 

Der findes en række krav til personer, som ønsker at optage et online lån 18 år. Disse krav lyder som tommelfingerregel noget i retning af disse:

  • Man skal være fyldt 18 år for at optage et lån
  • Man må ikke optage et lån, hvis man er registreret i RKI, Debitor Registret eller andre former for skyldnerregistre
  • Du skal have dansk adresse, således du også kan have en dansk bankkonto, og du skal kunne underskrive diverse lånedokumenter med NemID
  • Du skal gerne have en fast indtægt

For at kunne optage et lån i Danmark skal man være myndig - med andre ord, skal du være 18 år gammel for at låne penge. Reglerne er på denne måde for at sikre, at en person, der låner penge, er i stand til at binde sig juridisk, da en låneaftale jo er juridisk bindende. Dog er det ikke sikkert, at du kan få et lån, bare fordi du er 18 år gammel. Udbuddet af lånemuligheder er nemlig begrænset for personer omkring 18-19 år, fordi personer i denne aldersgruppe typisk er studerende eller på en anden måde har en forholdsvist lav eller uregelmæssig indkomst. Så reglerne er udformet på denne måde for at sikre, at unge mennesker ikke sætter sig for tidligt i gæld, eller kommer ud i et lån, som er svært at betale af på, netop på grund af den lave eller ustabile indkomst, og derfor ikke kan betale lånet tilbage.

Hvilke lån kan man optage som 18 årig?

Selvom vi allerede har nævnt, at der er begrænset muligheder for lån til 18 årige, er der naturligvis stadig nogle udbydere, der tilbyder lån til 18 årige. Og dem viser vi dig lige her på siden. Vi har samlet de udbydere, vi mener er de bedste på markedet, og her er dine muligheder for et kviklån 18 år begrænset til to låneudbydere - nemlig Lendo og Lendmore. Det skal dog siges, at disse to online banker tilbyder nogle rigtig gode lån til gode vilkår og lave renter. Renten starter nemlig allerede ved 2,95 %, så du har altså mulighed for at få et billigt lån 18 år, hvis du vælger én af disse to udbydere. Her på siden kan du sammenligne dine muligheder for lån på mange forskellige parametre udover renten - du kan nemlig se alt lige fra lånebeløb, lånets løbetid til svartid, brugeranmeldelser og kundefordele. 

Hvis du er 18 år og studerende, har du naturligvis også mulighed for at optage et SU lån 18 år. SU lånet er en rigtig god mulighed for dig, der er studerende og derfor har SU som din primære indkomst. Med et SU lån får du nemlig nogle utroligt fordelagtige vilkår på dit lån, og du er ikke forpligtet til at betale lånet af imens du stadig er studerende, hvorfor det er en nem, god og sikker måde at låne penge på for dig, der stadig er studerende.

Månedlig ydelse

Det gode ved at tage et online lån frem for at låne i banken er, at du helt selv kan bestemme, hvad du vil bruge pengene til. Men der er mange flere fordele ved at vælge et online lån 18 år, når du har brug for penge. For eksempel kan det nævnes, at renten på de digitale lån er faldende lige nu, hvorfor det bliver billigere og billigere at låne penge på nettet - også for dig, der leder efter et lån 18 år. I og med at renten bliver lavere, bliver de månedlige ydelser, som skal betales tilbage på lånet også mindre, og man kan derfor sikre sig et større rådighedsbeløb hver måned, imens man afdrager på sit lån. Så er der flere penge tilbage på kontoen, når der er betalt af på gælden.

Den månedlige ydelse er det beløb, du hver måned skal betale tilbage på dit lån. Når du skal tage et lån er det derfor vigtigt, at du på forhånd undersøger, hvad den månedlige ydelse bliver, så du ved, om det er et lån, du har råd til. Du kan sammenligne priserne på lån ved at se på lånets ÅOP, som betyder Årlige Omkostninger i Procent. Dette tal viser det samlet beløb, som det vil koste dig at låne pengene.

Lån penge sider

Lån penge hurtigt og nemt.png

lån penge til hus.PNGnotifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)