TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån

Billigste kviklån

Vi har samlet en række billige kviklån så du kan finde det bedste lån for dig

LÆS MERE OM AT TAGE ET LÅN HER PÅ SIDEN

Kviklån er en populær måde at vi danskere låner penge på. Det er inden for de sidste mange år blevet en lånemetode, som mange vælger, da kviklån nemt og hurtigt giver enhver adgang for en variende mængde penge - til netop det de går og mangler. De hurtige og nemme kviklån kommer fra adskillige låneudbydere, hvor hver har hver deres grænse for lånebeløb. Det gør også at kviklånet er et fleksibelt lån, da det er muligt både at låne høje og lave beløb. 

De mange låneudbydere gør det dog svært at vide hvilke kviklån, der de billigste for dig. De billigste kviklån er ofte de sværeste at finde, da alle lover billige løsninger. Derfor er du kommet til det rette sted. Hos TjekLån holder vi dig opdateret på de billigste og bedste kviklån, og du kan derudover læse mere om billige kviklån og fordelen ved netop kviklån længere nede. 

Billigste kviklån.png

Billig Kviklån 

For at bedømme om et kviklån er billigt er det vigtigt, at du kigger på de rigtige nøgletal. De to vigtigste nøgletal er ÅOP og løbetid. Her er ÅOP det vigtigste tal. ÅOP står for årlig omkostning i procent, og vil beskrive hvor mange penge lånet kommet til at koste. Det er med andre ord prisen for lånet. Løbetiden på lånet beskriver hvor lang tid, du har til at betale lånet tilbage. 

Kviklån har i mange år været beskrevet negativt i medierne, og der har været mange historier om folk, der skylder mange penge på grund af kviklån. Grunden til den dårlige presse skyldes, at mange mener at kviklån har for høje omkostninger for låneren, hvilket kan være sandt. Derfor skal du som låner være opmærksom på dit kviklåns ÅOP inden du tegner lånet. Jo lavere det tal er, desto billigere kviklån. 

For at undgå at tage dyre kviklån og måden du sikrer, at du finder det billigste kviklån til dig er ved at sammenligne forskellige lån. Du kan med fordel bruge vores sammenligningsside til at sammenligne forskellige kviklån og derved finde frem til det allerbedste lån for dig. Der er mange låneudbydere på markedet, og det er godt at have overblik over fordele og ulemper ved dem alle samlet. 

Vær opmærksom på, at du skal være fyldt 18 år før du kan optage et kviklån. 

Fordele ved kviklån

Kviklånet har flere fordele, men der er primært to punkter, hvor kviklånet overgår alle andre låneform på markedet. Kviklån er klart de hurtigste og nemmeste lån at optage, og derfor er det godt for dig, som skal bruge pengene hurtigt. 

Stort set alle kviklåns-udbydere lader dig låne penge online. Det gør det nemt og hurtigt at ansøge om et billigt kviklån. Når du har valgt en kviklåns-udbyder er det simpelt at sende en låneansøgning. De fleste sider har en formular, som du skal udfylde, og når den er sendt, vil der - hvis det er inden for åbningstiderne - være svar fra låneudbyderen. Her vil der komme en lånekontrakt, hvor alle kravene og oplysningerne vil være beskrevet - vær igen specielt opmærksom på lånets ÅOP. Hvis låneforholdene er tilfredsstillende kan du skrive under på kontrakten online. Du vil modtage pengene samme dag eller dagen efter, alt efter hvilken dag, du ansøger på. Det er dog meget forskellige fra udbyder til udbyder, hvor hurtigt de sender pengene. 

En anden klar fordel ved de billige kviklån er, at stort set alle møder kravene til at låne penge. For det første, som nævnt tidligere, skal man være fyldt 18 år for at kunne låne penge. Derudover kræver det, at du har et dansk adresse og et dansk CPR-nummer. Den sidste boks, som skal være sat flueben ved er, at du ikke er registreret hos RKI eller debitor registeret. Det er et register for ‘dårlige betalere’, som ikke betaler deres lån tilbage. Men hvis du ikke er registreret hos dem, kan du frit låne penge. Enkelte låneudbydere tilbyder kviklån på trods af RKI. 

Andre fordele ved billige kviklån er at du frit kan bruge pengene til hvad du ønsker. Der er ingen der stiller spørgsmålstegn ved, hvad du skal bruge pengene til - hvilket er unikt fra banklån og andre låneformer. Her er stor frihed forbundet med kviklån, og dermed også en højere rente end andre lånetyper. Derudover er en af de helt store fordele, at du ikke skal stille sikkerhed ved et kviklån, hvilket for mange er vigtigt.

Kviklån sider

Bedste kviklån.png

Kviklån 18 år.png

Kviklån 30 dage.png

Kviklån 5000.png

Kviklån gratis.png

Kviklån oversigt.png

kviklån rentefrit.png

Nye kviklån.pngnotifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)