Lån penge billigt online på Tjeklån
TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån

Forbrugslån til ferien

Nu hvor vinteren er over os, er det ganske oplagt, at begynde at overveje en lille vinterferie. Ned i det sydlige Europa og stå på ski. Ellers måske op i det høje Nord, hvor de norske og svenske fjelde venter på en. Kunne det blive meget sjovere en det? Problemet med sådan en skiferie er, at den koster en pokkers masse penge. Det er noget, som ikke alle overvejer og derfor ender de med at låne penge. Det lyder så nemt og fristende med de mange kviklån og forbrugslån, der reklameres med hele tiden. Men er det en god ide, at optage et lån for at komme på ferie? Man få i og for sig ikke bedre råd, bare fordi man tager et lån. Det betyder bare, at man udsætter problemet. Hvis man ikke selv har gjort det, så kender man i hvert fald mindst én person, der optager forbrugslån fro at kunne tage på en ferie, som de i realiteten ikke havde råd til. Undskyldninger er der nok af, men i sidste ende er det ren varm luft, for de ved godt, at den bedste ting at gøre, hvis man vil på ferie er at spare op. Har man ikke penge til ferie, så bør man overveje nøje, om man overhovedet skal på ferie.

Lånebeløb
5.000 - 400.000 kr.
Tilbagebetaling
12 - 180 Mdr.
Rente/år
6.99-22.99%
Svartid
Straks
  rating  rating  rating  rating  rating
Fremragende 10.0/10
Lån helt op til 400.000 kr.
Løbetid op til 15 år
Hurtig udbetaling
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 36 måneder Etabl.omk.0 kr. Variabel debitorrente: 7,22 - 25,57 % ÅOP: 8,60 - 30,15 % Månedlig ydelse: 3.147-4.064 kr. Samlede kredit omk.: 13.231 - 46.091 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 113.231 - 146.091 kr.
Lånebeløb
10.000 - 500.000 kr.
Tilbagebetaling
12 - 144 Mdr.
Rente/år
3.55-21.93%
Svartid
2 minutter
  rating  rating  rating  rating  rating
Fremragende 10.0/10
Èn ansøgning - tilbud fra 9 banker
Sammenlign og se klart, før du låner
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 50.000 kr.Løbetid: 72 måneder Etabl.omk.975 kr. Variabel debitorrente: 5,90 - 15,20 % ÅOP: 6,52 - 15,92 % Månedlig ydelse: 829 kr. Samlede kredit omk.: 12003 - 31253 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 62003 - 81253 kr.

Se et overblik over alle låneudbydere her

Lån penge hvis omstændighederne er til det

Ingen regel uden undtagelse, og sådan er det naturligvis også med forbrugslån til ferie. Det kan jo være, at man har været fornuftig og sparet op i en længere periode. Man har planlagt det hele og pengene står klar på kontoen, hvorefter bilen går i stykker. Det kan meget nemt løbe op i adskillige tusinde og det kan være den endegyldige dødsdom over ens ferie. Man betaler naturligvis for reparationerne med sin opsparing. I sådan en situation, kan man udmærket optage et lille forbrugslån for at dække beløbet ind igen, så man kan komme på ferie. Det er jo ikke fordi man har været uansvarlig, det er blot force majeure, der skubber lidt til planerne. Men har man været ansvarlig med sine finanser og generelt har en fornuftig økonomi, så vil et lille forbrugslån ikke vælte noget. Det er i bund og grund den sunde økonomi, det hele handler om. Hvis man konstant sidder presset i det med sin økonomi og ikke har styr på sine penge, så er det næppe en god ide, at optage yderligere gæld. Det vil bare gøre situationen værre. Er økonomien derimod sund og stabil, så kan et lille forbrugslån her og der gøre livet noget sjovere, da man ikke altid skal være bundet, af at vente på at man har sparet det hele op. Lidt forbrug og luksus skal der nok være plads til.

Tag det rette lån

Hvis man skal låne penge ti ferie, så har man et par muligheder. Hvis det virkelig haster, så kan det være, at man bør overveje et kviklån. Kviklån kan man søge på få minutter og man har pengene indenfor et døgn. Der stiller praktisk talt ingen krav, og man betaler meget hurtigt tilbage. Det er en smart løsning, hvis man blot mangler et mindre beløb, så man kan komme afsted. Så er økonomien sund, så tag endelig et lille forbrugslån og hav en god rejse.
notifyImg
logo

Indtast din e-mail og modtag andre billige lånetilbud fra os:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser