TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån

Billige lån online

Tjeklån giver dig overblik over billige lån, som du kan ansøge om online

LÆS MERE OM AT TAGE ET LÅN HER PÅ SIDEN

Overvejer du at låne penge for at realisere den rejse, du altid har drømt om? Eller måske mangler du penge til at købe en ny computer, efter den gamle er gået i stykker. Lige meget hvad det er, du står og mangler penge til, har du lige nu mulighed for at få billige lån online. Der er nemlig en række online låneudbydere, der er interesseret i at få dig som kunde, og derfor er priserne på lån presset helt i bund. Det kan komme dig til gode og betyde, at du kan få nemme og hurtig lån under gunstige forhold. 

Billige lån online-.png

Bredt udvalg af låneudbydere 

Der findes i dag et bredt udvalg af låneudbydere, der hver især har forskellige tilbud og goder. Derfor kan det være lidt af en jungle at finde det helt rigtige lån. Her hos TjekLån har vi forsøgt at gøre hele processen nemmere ved at hjælpe dig med at sammenligne lån fra en lang række låneudbydere. Det vil sige, at du kan sammenligne forskellige online banker og afgøre, hvem der har det tilbud, der passer bedst til dig og din økonomiske situation. Desuden gør vi det overskueligt og hurtigt for dig at afgøre, hvem der har de laveste renter og mest fordelagtige priser på lån. Kort sagt undersøger vi markedet for dig og hjælper dig med at sammenligne udbydere. 

Men hvad er det så, du skal se efter, når du kigger på lån? Mange begår den fejl, at de udelukkende ser på, hvilke lån der har en lavere rente end konkurrenterne. Men når du sammenligner lån, er det faktisk vigtigt ikke blot at kigge på renten. Der kan nemlig være en andre parametre, der har indflydelse på om et lån er billigt eller ej. Det skyldes primært at mange online udbydere har gebyrer, der kan gøre lånet dyrt, også selvom renten er lav. Derfor er det vigtigt altid at kigge på lånets ÅOP. ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og er derfor det tal, der kan fortælle dig, hvor meget lånet sammenlagt koster årligt – inklusiv alle renter og gebyrer. Det kan altså betyde, at et lån med en høj rente alligevel ikke er så dyrt som først antaget, hvis det har få gebyrer. 

Hvordan ansøger man om et billigt lån online?

Hos de fleste online låneudbydere, er det en meget enkel proces at låne penge. Det skyldes primært, at kredittjekket foregår gennem dit NemID. Derfor behøver du ofte ikke at gøre andet end at give et par få personlige oplysninger og logge ind med dit NemID for at ansøge om et lån. Derudover skal du naturligvis vælge, hvor stort et lån, du ønsker at ansøge om og hvor lang løbetiden skal være. 

Når du vælger lånets løbetid, er det som regel en god idé at vælge en så kort periode som muligt. Ofte vil lånet nemlig blive dyrere, hvis det løber over lang tid. Så selvom det kan være fristende med en lang løbetid, der gør den månedlige ydelse lav, er det vigtigt at holde øje med om ÅOP også ændrer sig, når du forlænger løbetiden på lånet. 

Af samme grund, kan det være en god idé at lægge et budget, inden du ansøger om lånet for at afgøre, hvor meget du har råd til at afbetale på lånet hver måned og sætte løbetiden derefter. 

Når du har sendt låneansøgning afsted, vil låneudbyderen afgøre, om de vil lade dig optage lånet eller ej. Det kan er forskelligt, hvad der skal til for, at du kan låne penge hos en låneudbydere, men ofte er der dog nogle helt basale krav, som du skal leve op til. Det vigtigste er, at du ikke er registreret i RKI eller Debitor Registret. Er du det, er der stort set ikke nogen låneudbyder, der vil lade dig optage et lån. Hos de fleste online låneudbydere, er kravene dog noget mere lempelige end hos traditionelle banker. 

Når din ansøgning er sendt afsted, får du som regel allerede svar inden for en enkelt dag, og hos nogle udbydere går der sågar ikke mere end et par timer. Fordi kredittjekket i dag er systematiseret kan hele processen altså foregå utroligt nemt og hurtigt. Godkendes du, vil pengene som regel være på din konto den næste hverdag. 

Billige lån sider

Billige lån med lav rente .png

Billige lån med NemID-.png

Billige lån på nettet .png

Billige lån uden renter.png

Danmarks billigste lån.png

Lån billige penge .pngnotifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)